Print og kopi


print-og-kopi-splashHvorfor investere i dyrt print- og efterbehandlingsudstyr, pakkefaciliteter og interne medarbejdere, når opgaven kan løses her?

Consept printer dine opgaver – hvad enten det er brochurer, løsblade eller kursusmateriale. Vores moderne maskiner og dygtige medarbejdere klarer hurtigt opgaven.

Consept løser opgaven optimalt, så kvalitet og pris hænger sammen.
Vi printer også posters, plakater og bannere.

 

Efterbehandling

wire-oVi har mange forskellige efterbehandlinger af de printede produkter, der hver især er med til at gøre udtrykket mere indbydende og lækkert eller praktisk.

Laminering: vi laminerer alt lige fra små visitkort-str. til store plakater op til 1 m. i bredden og så ellers endeløs. Laminering fås både i matt og gloss, og gør at tingene tåler rengøring og bliver vejrbestandige.

Opklæbning: opklæbning på 5 mm. kappaplade er oplagt til indendørsskilte, spilleplader og plakater/billeder der skal være lidt mere robuste eller signalere kvalitet.

Limmapper: bruges til rapporter eller brugsvejledninger. limmapperne har gennemsigtig plast forside og ryg og bagside i karton.

Spiralisering: bruges til rapporter, brugsvejledninger, hovedopgaver/afhandlinger, fås både med plast og metalspiral – et virkeligt lækkert slutprodukt med 0,2-0,8 mm. frostet/sort pvc for- og bagside.

Hjørnerunder: en lækker detalje der er oplagt til små skilte, visitkort, menukort og hæfter samt meget andet. Hvis man nøjes med kun at runde et enkelt hjørne eller to, vil det også tilføre produktet en ekstra finish.